Comunicatoare GPRS / GSM Trikdis. Calitate la un pret imbatabil.

Produse în EU, comunicatoarele antiefractie Trikdis se disting prin fiabilitate si nu în cele din urmă printr-un pret bun raportat la calitatea acestor dispozitive.

Comunicatoarele GPRS / GSM Trikdis detin declaratii de conformitate si au o garantie de doi ani.

Firmele instalatoare de sisteme de securitate ce sunt LICENTIATE pot beneficia de preturi preferentiale.

Pentru aceasta, este necesara inregistrarea pe site (click aici) cu datele societatii. In decurs de o zi, contul dumneavoastra de instalator va fi activat si astfel veti beneficia de preturile preferentiale destinate instalatorilor.

Comunicator GPRS/GSM - G10 Trikdis

110,67 €

Conecteaza-ti sistemul de alarmă la telefonul inteligent. Cu ajutorul acestui comunicator GSM vei fi permanent informat dacă sunt tentative de efractie în spatiul protejat. Comunicator GSM compatibil ..

Comunicator GPRS/GSM - G16T

110,67 €

Comunicator GSM/GPRS pentru toate sistemele de alarmă. Cu ajutorul acestui comunicator puteti monitoriza permanent, arma și dezarma de la distanță sistemul dumneavoastră de securitate.Datorită noilor ..

CG17 - Comunicator GSM - Controler automatizări

124,95 €

Comunicator GSM - Controler automatizări CG17 - TRIKDIS Informează utilizatorii (privitor la evenimentele apărute în spaţiul protejat) prin mesaje vocale, SMS ori prin notificări generate de aplic..

G16 - Comunicator GSM/GPRS pentru up-grade sisteme de alarmă

121,38 €

Comunicator GSM/GPRS cu conectare pe Data Bus.Comunicatorul GSM G16 - Trikdis este destinat modernizării sistemelor de alarmă clasice, cablate. Comunicatorul GSM G16 Trikdis permite activarea si dezac..

Comunicator GPRS/GSM dual SIM - G10D Trikdis

107,10 €

G10D Trikdis - comunicator GSM/GPRS cu două porturi SIM.Este compatibil cu centralele antiefracţie Paradox, DSC, Caddx, Pyronix, citeşte mesajele direct de pe DATA BUS.Caracteristici:   ..

Comunicator GSM/GPRS- G09 | SIA

110,67 €

G09 Este un communicator GSM/GPRS creat în scopul de a transmite semnalele provenite de la centralele de securitate prin intermediul conexiunii GPRS către dispeceratul de monitorizare al sistemelor de..

Comunicator universal pentru centrale de incendiu

241,57 €

Comunicator universal pentru centrale de detectie si alarmare la incendiu. Corespunde standardului EN54-21.Poate fi conectat si pe bus-ul serial, fiind compatibil cu centralele de incendiu marca Un..

Comunicator GSM/GPRS - G10T

110,67 €

Comunicator GSM pentru centralele cu comunicator PSTN încorporat. Conectarea la centrale se efectuează pe liniile de RING si TIP ale acestora, modulul emulând o linie telefonică PSTN.Transferă toate m..

Comunicator IP Ethernet - E10

66,64 €

E10 este un comunicator IP pentru centralele de alarmare le efractie.Compatibil cu centralele Paradox, DSC, Caddx, Pyronix, citeşte mesajele direct de pe DATA BUS. Caracteristici:   >  Pr..

Comunicator IP Ethernet - E10T

95,20 €

E10T este un comunicator IP - ethernet, care poate fi conectat la oricare centrala antiefractie ce are comunicator PSTN (pentru linie telefonica terestra). Caracteristici:   >  Transmite mesajele de a..

Controler GSM GV17

121,38 €

Controler-ul GSM GV17 permite acţionarea de la distanţă a porţilor automate, a diverselor echipamente electrice/electronice. Caracteristici:- O ieşire de releu (contact 1A) şi două ieşiri PGM;- mana..

Controler GSM - GV15

78,54 €

Controler-ul GSM - GV15 este un releu comandat prin SMS. Permite acţionarea de la distanţă a diferitelor echipamente electrice şi electronice, poate actiona deschiderea şi inchiderea porţilor, poate p..

Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)