Centrala antiefractie FLEXi SP3 - TRIKDIS

183,26 €

Centrala de avertizare la efractie FLEXi SP3 Pretul este pentru SP3 cu WiFi, pentru alta varianta alegeti din optiuni varianta dorita.In stoc variantele WiFi+GSM_2G ..

Comunicator GPRS/GSM - G16T_2G

127,33 €

Comunicator GSM/GPRS pentru toate sistemele de alarmă. Cu ajutorul acestui comunicator puteti monitoriza permanent, arma și dezarma de la distanță sistemul dumneavoastră de securitate.Datorită noilor ..

FW2 RMT - Telecomanda radio pentru FLEXi SP3

45,22 €

Această telecomandă permite armarea partială/totală, dezarmarea sistemului de alarmă, declansarea manuală a alarmei de panică. Are patru butoane cu functii predefinite dar aceste functii pot fi defini..

FW2-NEO-PIR Detector PIR wireless pentru FLEXi SP3

55,93 €

FW2-NEO-PIR este un detector de miscare wireless compatibil cu centralele Trikdis FLEXi SP3. Poate fi integrat în sistem numai împreună cu interfata radio RF-SF.Caracteristici:- Imunitate la animale m..

FW2-MAG Contact magnetic wireless pentru FLEXi SP3

45,22 €

FW2-MAG este un contact magnetic wireless compatibil cu  centrala antiefractie FLEXi SP3, poate fi integrat in sistem numai impreuna cu interfata radio RF-SH...

Controler GSM GV17_2G

122,57 €

Controler-ul GSM GV17 permite acţionarea de la distanţă a porţilor automate, a diverselor echipamente electrice/electronice. Caracteristici:- O ieşire de releu (contact 1A) şi două ieşiri PGM;- mana..

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)