Comunicatoare GPRS / GSM Trikdis. Calitate la un pret imbatabil.

Produse în EU, comunicatoarele antiefractie Trikdis se disting prin fiabilitate si nu în cele din urmă printr-un pret bun raportat la calitatea acestor dispozitive.

Comunicatoarele GPRS / GSM Trikdis detin declaratii de conformitate si au o garantie de doi ani.

Firmele instalatoare de sisteme de securitate ce sunt LICENTIATE pot beneficia de preturi preferentiale.

Pentru aceasta, este necesara inregistrarea pe site (click aici) cu datele societatii. In decurs de o zi, contul dumneavoastra de instalator va fi activat si astfel veti beneficia de preturile preferentiale destinate instalatorilor.

Comunicator GPRS/GSM - G16T_2G

117,81 €

Comunicator GSM/GPRS pentru toate sistemele de alarmă. Cu ajutorul acestui comunicator puteti monitoriza permanent, arma și dezarma de la distanță sistemul dumneavoastră de securitate.Datorită noilor ..

CG17 - Comunicator GSM - Controler automatizări

142,80 €

Comunicator GSM - Controler automatizări CG17 - TRIKDIS Informează utilizatorii (privitor la evenimentele apărute în spaţiul protejat) prin mesaje vocale, SMS ori prin notificări generate de aplic..

G16_2G - Comunicator GSM/GPRS pentru upgrade sisteme de alarmă

117,81 €

Comunicator GSM/GPRS cu conectare pe Data Bus.Comunicatorul GSM G16 - Trikdis este destinat modernizării sistemelor de alarmă clasice, cablate. Comunicatorul GSM G16 Trikdis permite activarea si dezac..

Controler GSM GV17_2G

113,05 €

Controler-ul GSM GV17 permite acţionarea de la distanţă a porţilor automate, a diverselor echipamente electrice/electronice. Caracteristici:- O ieşire de releu (contact 1A) şi două ieşiri PGM;- mana..

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)