Climax Technology Co

Centrala inteligentă Vesta - MZ-8 - CLIMAX

384,37 €

Este cea mai puternică şi mai versatilă soluţie wireless pentru securitate combinată cu controlul şi conectivitatea sistemelor denumite generic "Casa Inteligenta".  Permite controlul total al tut..

Centrala Inteligenta VESTA HPGW - G2

297,50 €

Soluţie versatilă, fiabilă, sigură, wireless, pentru sistemele denumite generic "Casa Inteligenta". HPGW - G2 revoluţionează conceptul de securitate rezidenţială contribuind în acelaşi timp la mărir..

IR29F1 Detector de miscare PIR wireless

41,65 €

IR29F1 este un detector de mişcare wireless, PIR. Controlat de un microprocesor ce utilizeză algoritmi ADSP pentru a asigura performanţe exceptionale, sensibilitate, fiabilitate.   Utilizeaz..

IRP-9SL-F1 detector cu imunitate la animale PIR wireless

57,12 €

IRP-9SL este un detector de mişcare PIR - cu imunitate la animale mici.Controlat de un microprocesor conceput pentru a spori eficiența operațională și a reduce costurile de întreținere. Proiectat să a..

KP-15 f1- tastatura wireless pentru centrale Vesta

57,72 €

Tastatura radio KP-15-F1 permite utilizatorilor să armeze sau să dezarmeze total ori parţial sistemul de securitate, facilitează activarea rapidă a alarmei de panică, foc şi alarma medicală. Cele 16 ..

Tastatura wireless ZigBee KP-29ZBS - Climax

152,32 €

KP-29ZBS este o tastatura wireless ZigBee concepută pentru a simplifica utilizarea sistemelor de securitate Vesta. Aceasta tastatură are un detector încorporat ce sesizeză apropierea utilizatorului. C..

VST-852 Ultra - Pir si camera foto ZigBee

127,93 €

VST-852 Ultra - ZigBee face parte dintr-o nouă generaţie de detectori PIR cu camera foto inclusă.Comunicarea între centrala antiefracţie şi aceşti detectori se realizează prin intermediul protocolului..

Detector PIR cu camera video ZigBee inclusa - VST-873 R2

166,60 €

VST-873-R2 este o nouă generaţie de detectori PIR Zig Bee cu camera video inclusă. VST-873-R2 este compatibil cu centralele antiefractie Climax ce au comunicator ZigBee inclus.    Came..

WSS-4E-ZBS - Comutator de scenarii programate

45,22 €

WSS-4E-ZBS este un comutator Zigbee proiectat pentru a declanşa cu uşurinţă scenarii inteligente, pre-programate.Un scenariu inteligent poate include până la patru condiţii şi vă oferă libertatea de a..

PRS2-ZBS - Releu - ZigBee

45,82 €

Acest releu ZigBee, instalat pe un cablu de alimentare sau intr-o doză de ramificaţie, poate fi programat să pornească şi să oprească automat echipamente electrice sau electronice. Totodată, acceptă c..

Sirena wireless de exterior - BX-23-F1

110,67 €

BX-23 F1 este o sirenă wireless de exterior pentru sistemele de alarmă inteligente Vesta.Alimentată din baterii R20 sau prin intermediul unui alimentator, are rol de avertizare şi alarmare acustică. D..

SRAC-23B-F1 - Sirena wireless de interior

64,26 €

Sirena de interior wireless, cu o putere de 95 dB, poate fi alimentată din orice priză electrică ce furnizează 220V/50Hz. Conţine baterie de backup reâncărcabilă.Brosura..

UPIC-5ZBS - Telecomanda IR universală pentru Casa Inteligenta

109,48 €

UPIC-5ZBS poate învăţa şi transmite semnalele de comandă către diferite echipamente şi aparate electronice.Permite integrarea tuturor echipamentelor ce pot fi comandate prin IR, în sistemele Climax ..

Priza Inteligentă - ZigBee - PSS-29ZBS

58,31 €

Având dimensiuni reduse, PSS-29ZBS este o priză de perete ce poate fi controlata wireless de la distantă. Poate fi programată să conecteze sau să deconecteze automat (de la reţeaua de alimentare cu en..

DC-15SL - Contact magnetic wireless

32,13 €

Acest contact magnetic wireless monitorizează deschiderea / închiderea a uşilor şi a ferestrelor, starea acestora, avertizându-vă atunci când încercaţi să activaţi sistemul cu o uşă sau o fereastă des..

DC-29 - Contact magnetic wireless

24,99 €

Contactul magnetic wireless DC-29 monitorizează închiderea/deschiderea unei uşi sau a unei ferestre şi vă avertizează la apariţia unei breşe în sistemul de securitate. ..

Întrerupator cap scara ZigBee LS-1E-3W-ZBS

60,69 €

LS-1E-3W-ZBS este un întrerupător cap scara - ZigBee de perete, pentru comanda iluminatului, se montează în doze de aparataj. Alimentat la reteaua de 220Vac, permite controlul si acţionarea locală din..

Detector de fum - wireless - SD-8

55,93 €

Având o dimensiune redusă, detectorii de fum RF - wireless bidirecţionali din seria SD-8 se deosebesc prin fiabilitate, utilizând cele mai noi tehnologii de detecţie a particulelor de fum într-o camer..

Camera IP - VST-1818EX

222,53 €

Camera IP de exterior VST 1818EX este o soluție de supraveghere integrată în sistemele de securitate făra fir ce permite monitorizarea în timp real, video, de la distanță, a perimetrului protejat. Tot..

Detector de apa / inundatie WS-7 wireless

74,97 €

Alimentat de la 4 baterii alcaline AAA, detectorul de inundatii WS-7 declanşează alarma de inundaţie atunci când sesizează apa în spaţiul protejat. Odată declanşată alarma, centrala inteligentă de sec..

Afişare 1 - 20 din 22 (2 pagini)
trafic website